Fler courtagefria fonder

Som en följd av kraftigt ökad volymtillväxt i depåaffären under innevarande år är Strukturinvest glada att kunna meddela att vi nu erbjuder en utökad Fondlista med totalt 110 stycken courtagefria fonder, tillgängliga för handel för samtliga våra depåkunder. I samband med lanseringen av den nya Fondlistan har vi gjort en ordentlig genomgång av det befintliga fondutbudet för att göra plats för några av marknadens bästa och mest efterfrågade fonder. Fonderna som finns på den nya Fondlistan går att handla helt utan kostnad via rådgivare eller direkt via depåinloggningen (Strukturinvest Online) för de kunder som loggar in med mobilt BankID.

En annan viktig nyhet är att samtliga daglighandlade fonder på Fondlistan går att månadsspara i via autogiro. Minsta belopp för månadssparande är 200 kronor per fond och månad.

Sedan tidigare erbjuder Strukturinvest möjligheten att enkelt och smidigt öppna upp investeringssparkonto (ISK) eller värdepappersdepå direkt via vår hemsida, med hjälp av mobilt BankID. En bra lösning för dig som vill kunna förvara fonder, strukturerade produkter, svenska aktier, ETF:er och obligationer på ett och samma ställe.

Kontakta oss för mer information.

Skriv ut