Våra tjänster

Vår målsättning är att erbjuda våra kunder marknadens mest attraktiva placeringar anpassade efter rådande marknadsförutsättningar och individuella riskpreferenser. Vårt erbjudande omfattar bland annat publika strukturerade placeringar samt skräddarsydda investeringslösningar, depåtjänst och utbildningar.

Investeringssparkonto

 Ett investeringssparkonto (ISK) är ett konto för förvaring av värdepapper, och är ett alternativ till en traditionell värde­pappersdepå eller en kapitalförsäkring. Skillnaden mellan dessa konton är framförallt skattemässig. Investerings­sparkontot syftar till att underlätta handel med värde­papper och andra finansiella tillgångar genom att du inte behöver ta hänsyn till skattekonsekvenser vid köp eller försäljning eller ta upp dessa i din deklaration.

För att öppna ett investeringssparkonto hos Strukturinvest behöver du fylla i Avtal om investeringssparkonto och skicka det till oss tillsammans med en vidimerad ID-kopia. Nedan finner du mer information. Relevanta blanketter finner du här.

Om du har ett BankID kan du snabbt och enkelt öppna ett investeringssparkonto genom att klicka här. Du fyller då i alla blanketter digitalt och slipper pappersarbete.

Välkommen som kund!

Skriv ut