English

Våra tjänster

Vår målsättning är att erbjuda våra kunder marknadens mest attraktiva placeringar anpassade efter rådande marknadsförutsättningar och individuella riskpreferenser. Vårt erbjudande omfattar bland annat publika strukturerade placeringar samt skräddarsydda investeringslösningar, depåtjänst och utbildningar.

Fonder

Strukturinvest erbjuder idag en egenförvaltad fond  – Hamiltonian Global Credit Opportunity Fund. Läs mer om fonden här.

Utöver det erbjuds Strukturinvests depåkunder daglig handel i ett stort antal fonder. I Fondlistan finner du de fonder vi för tillfället erbjuder handel i.

Vid handel i fonder som är noterade i annan valuta än svenska kronor sker en automatisk valutaväxling. Som kund kan du endast ha svenska kronor på din depå hos Strukturinvest. 

Som kund till oss kan du också välja att samla dina fondinnehav hos Strukturinvest så att du har hela ditt fondsparande på samma ställe. Du kan kostnadsfritt flytta de flesta fonder till din värdepappersdepå, depåförsäkring eller ditt investeringssparkonto hos Strukturinvest. Om du saknar någon fond i Fondlistan är du välkommen att höra av dig till oss. Ofta går det bra att förvara även fonder som inte finns på fondlistan hos oss.

För köp av fonder som klassas som specialfonder krävs att Strukturinvest eller en kvalificerad rådgivare bedömt att produkten är passande för dig som kund. Det innebär att du förstår och accepterar de risker som är förknippade med investeringen. Är passandebedömningen gjord tidigare och finns dokumenterad hos Strukturinvest behöver den ej göras igen vid ordertillfället.

Blanketter för att köpa, sälja eller flytta fondinnehav finner du här.

Skriv ut

Strukturinvest kundtjänst