Nyheter

okt 30

Aktien i Eldorado Gold faller kraftigt

Till följ av en minskad produktionsprognos för flaggskeppsgruvan Kisladag i Turkiet tillsammans med en uppjusterad kostnadsprognos har aktien i Eldorado Gold fallit kraftigt de senaste dagarna. Nedgången drevs på ytterligare då Credit Suisse Group AG nedgraderade sin rekommendation till sälj. Totalt under förra veckan (23 till 27 oktober) backade aktien med närmare 40 procent.

Av Strukturinvests utestående produkter drabbas följande:

SE0006913075 (-72,93% sedan start)
SE0006877866 (-73,8% sedan start)

okt 16

Strukturinvest flerfaldigt belönat på Nordic Structured Products & Derivatives Conference

Vid årets upplaga av Nordic Structured Products & Derivatives Conference som anordnades av den brittiska branschorganisationen Structured Retail Products i september belönades Strukturinvest med tre priser:


Best Educational Initiative
Best Technological Solution
Deal of the Year

Strukturinvest har som målsättning att erbjuda våra kunder en attraktiv helhetslösning inom sparande och placeringar. Det innefattar givetvis att erbjuda marknadens bästa finansiella placeringar, men också en modern depåplattform med möjlighet att handla fonder och aktier, ett skräddarsytt rådgivningsverktyg för förmedlare samt utbildningar inom strukturerade placeringar. Det är därför mycket glädjande att utbildningsinitiativet Strukturakademin samt rådgivningsverktyget BrokerWeb uppmärksammades vid årets prisutdelning.