Nyheter

okt 11

Fler courtagefria fonder

Som en följd av kraftigt ökad volymtillväxt i depåaffären under innevarande år är Strukturinvest glada att kunna meddela att vi nu erbjuder en utökad Fondlista med totalt 110 stycken courtagefria fonder, tillgängliga för handel för samtliga våra depåkunder. I samband med lanseringen av den nya Fondlistan har vi gjort en ordentlig genomgång av det befintliga fondutbudet för att göra plats för några av marknadens bästa och mest efterfrågade fonder. Fonderna som finns på den nya Fondlistan går att handla helt utan kostnad via rådgivare eller direkt via depåinloggningen (Strukturinvest Online) för de kunder som loggar in med mobilt BankID.

En annan viktig nyhet är att samtliga daglighandlade fonder på Fondlistan går att månadsspara i via autogiro. Minsta belopp för månadssparande är 200 kronor per fond och månad.

Sedan tidigare erbjuder Strukturinvest möjligheten att enkelt och smidigt öppna upp investeringssparkonto (ISK) eller värdepappersdepå direkt via vår hemsida, med hjälp av mobilt BankID. En bra lösning för dig som vill kunna förvara fonder, strukturerade produkter, svenska aktier, ETF:er och obligationer på ett och samma ställe.

Kontakta oss för mer information.

okt 10

Struktnytt nr 15 är här

Höstnumret av vår kundtidning Struktnytt är här! Vi har intervjuat Joakim Bornold som till vardags jobbar som sparekonom på Nordnet samt leder sveriges största ekonomipodcast "Sparpodden". Bornold har arbetsuppgiften att kommentera aktiemarknaden ur en privatpersons perspektiv och föra småspararnas talan.

I detta nummer av Struktnytt kan du också läsa en intervju med Anna Rignér som 2009 blev Strukturinvests första anställda. Vidare berättar vi om kryptovalutan bitcoin som under året stigit med närmare 500 procent.

Läs om detta och mycket annat här eller beställ tidningen i pappersformat genom att maila info@strukturinvest.se.