Nyheter

jun 02

Månadsbrev Juni 2017

Beskedet om att Italien kan komma att hålla val redan i september möttes med stigande italienska räntor. Marknaden oroar sig för framgångar för den nationalistiska femstjärnerörelsen, något som skulle kunna skada det europeiska samarbetet. USA:s president pressas av utredningar om samröre med Ryssland samt ett budgetförslag som kritiserats såväl internt som hos de politiska motståndarna.

Månadsbrev juni 2017

maj 23

Struktnytt nr 14 är här

I det senaste numret av vår kundtidning Struktnytt har vi träffat Jacob Bursell som berättar om hur han byggt upp podcasten Kapitalet, en av Sveriges mest populära ekonomi-podcasts. Vi har också träffat Jean-Marc Zaffran, kreditförvaltare på Ben Oldman Partners i London, vars fond förra året utsågs till årets hedgefond.

I detta nummer av Struktnytt rapporterar vi också från ett möte med de tidigare centralbankscheferna Ben Bernanke och Mervyn King, som ger oss sin bild av det aktuella läget i världsekonomin. Vi förklarar hur valutor fungerar och i serien ”Placeringar vi minns” tittar vi tillbaka på en lång rad av indexbevis Sverige som under de senaste åren levererat en god avkastning till våra kunder.

Läs tidningen här eller beställ tidningen i pappersformat genom att maila info@strukturinvest.se.