Nyheter

nov 04

Strukturinvest utökar Fondlistan

Från och med den 1 november utökar Strukturinvest sin Fondlista med sex stycken spännande fonder. De nya fonderna är DnB Sweden Micro Cap, Danske Invest India, Carnegie Afrika, Tundra Frontier Opportunities, OPM Listed Private Equity och Deutsche Invest Global Infrastructure.

”Dessa nya fonder kompletterar väl de befintliga fonder som vi redan har på Fondlistan och bidrar till en ökad bredd i fondutbudet. Vi har sett en ökad efterfrågan den senaste tiden från våra kunder och samarbetspartners vad gäller tillväxtmarknadsfonder och alternativa fonder inom områden som Private Equity och infrastruktur. Vi hoppas att vi genom att addera de nya fonderna ska kunna bidra till ökad kundnytta och nya intressanta investeringsmöjligheter för våra kunder”, säger Olof Gustafsson, vice VD på Strukturinvest.

Fondlistan omfattar ett fyrtiotal fonder som Strukturinvest erbjuder sina kunder handel i till rabatterat courtage (se vår ”Prislista” för mer information). Utöver dessa fonder finns det även möjlighet att investera i ytterligare cirka tusen fonder till lite högre courtage. Kontakta oss för mer information.

Se hela Fondlistan här.

nov 04

Månadsbrev november 2014

Oktober var en turbulent börsmånad präglad av å ena sidan geopolitisk oro och dystra konjunktursiffror och å andra sidan relativt positiva bolagsrapporter. I Sverige sänkte Riksbanken räntan till 0 procent för att få fart på inflationen. USA avslutade stödköpen av obligationer.

 Läs mer i novembers månadsbrev.

Månadsbrev November 2014