Nyheter

dec 09

Strukturinvest lanserar månadssparande i fonder

Från och med idag kan Strukturinvest stolt erbjuda månadssparande i fonder som en ny tjänst till sina kunder. Månadssparandet är tillgängligt för alla Strukturinvests kunder som sparar i värdepappersdepå, investeringssparkonto eller inom ramen för en försäkringsdepå från Danica med Strukturinvest som depåinstitut.

”Tjänsten månadssparande vänder sig främst till de kunder som söker ett långsiktigt och smidigt sparande i högkvalitativa fonder, men som inte har tid att själva vara aktiva. Lanseringen kommer dessutom väldigt lägligt då många av våra kunder söker bra sparalternativ när avdragsrätten på privat pensionssparande sänks från 12000 kr till totalt 1800 kr nästa år, för att sedan slopas helt från 2016 .”, säger Andreas Janson, Försäljningschef på Strukturinvest. ”Genom att investera löpande varje månad minskar även risken att investera vid fel tidpunkt, något som annars kan vara ett problem vid större engångsinsättningar.”

Månadssparande i fonder via Strukturinvest omfattar fem stycken fondportföljer med olika risknivåer, som samtliga bygger på noga utvalda fonder från Strukturinvests aktuella Fondlista. Att månadsspara i fonder hos Stukturinvest är courtage-fritt. Minsta insättning är 1 000 kronor per månad. Läs mer om månadssparande i fonder i broschyren nedan eller kontakta oss på Strukturinvest.

Månadssparande i fonder

dec 01

Månadsbrev December 2014

Året börjar gå mot sitt slut. 2014 var ett år som präglades av historiskt låga räntor, blandade tillväxtprognoser och stor geopolitisk oro. I årets sista månadsbrev blickar vi tillbaka på året som gått.

Läs mer i decembers månadsbrev.

Månadsbrev December 2014