Nyheter

dec 16

Ny emission: Emission 2014:9

Idag startar emission 2014:9 som tecknas fram till den 23 januari. Läs mer om emissionen här.

dec 09

Strukturinvest lanserar månadssparande i fonder

Från och med idag kan Strukturinvest stolt erbjuda månadssparande i fonder som en ny tjänst till sina kunder. Månadssparandet är tillgängligt för alla Strukturinvests kunder som sparar i värdepappersdepå, investeringssparkonto eller inom ramen för en försäkringsdepå från Danica med Strukturinvest som depåinstitut.

”Tjänsten månadssparande vänder sig främst till de kunder som söker ett långsiktigt och smidigt sparande i högkvalitativa fonder, men som inte har tid att själva vara aktiva. Lanseringen kommer dessutom väldigt lägligt då många av våra kunder söker bra sparalternativ när avdragsrätten på privat pensionssparande sänks från 12000 kr till totalt 1800 kr nästa år, för att sedan slopas helt från 2016 .”, säger Andreas Janson, Försäljningschef på Strukturinvest. ”Genom att investera löpande varje månad minskar även risken att investera vid fel tidpunkt, något som annars kan vara ett problem vid större engångsinsättningar.”

Månadssparande i fonder via Strukturinvest omfattar fem stycken fondportföljer med olika risknivåer, som samtliga bygger på noga utvalda fonder från Strukturinvests aktuella Fondlista. Att månadsspara i fonder hos Stukturinvest är courtage-fritt. Minsta insättning är 1 000 kronor per månad. Läs mer om månadssparande i fonder i broschyren nedan eller kontakta oss på Strukturinvest.

Månadssparande i fonder