Nyheter

sep 02

Declan Mac Guinness har tillträtt som ny VD på Strukturinvest

Declan Mac Guinness har den 26 augusti 2019 tillträtt som ny VD på Strukturinvest Fondkommission efter godkänd ledningsprövning av Finansinspektionen.

– Strukturinvest är ett väldigt välskött bolag med en spännande framtid. Jag ser fram emot att få arbeta med hela teamet för att utveckla bolaget till att bli en utmanare till storbankerna, säger Declan Mac Guinness i en kommentar.

Declan har en lång och gedigen erfarenhet av olika typer av ledande befattningar inom finansbranschen, bl.a. som verkställande direktör för bank- och fondbolagsverksamhet. Declan har tidigare arbetat som VD för TF Bank där han bl.a. ansvarade för bankens framgångsrika börsnotering på NASDAQ OMX Mid Cap-lista, samt ett antal olika tillståndsärenden i både Sverige och utlandet. Innan dess har Declan arbetat som VD på Carlson Fonder och dessförinnan i rollen som Compliance Officer på DNB Asset Management.

aug 20

Sean George gästar PlaceraTV

Idag gästar Sean George Placera TV i ett samtal om såväl centralbanker som hur Hamiltonian GCO positionerar sig under rådande marknadsförhållanden.

Läs mer