Nyheter

nov 21

Börsnyheter, m.m. i Strukturinvest Online

Strukturinvest lanserar idag en uppdaterad version av depåinloggningen Strukturinvest Online, som bl.a. innehåller en ny välkomstsida med snabb och enkel överblick över depåns nyckeltal samt en nyhetssida med de viktigaste börsnyheterna, fondnyheterna, makronyheterna, med mera.

Den uppdaterade versionen av Strukturinvest Online innebär ytterligare ett steg framåt i den visuella upplevelsen för våra slutkunder och ger depåkunderna en snabb direktaccess till de viktigaste nyheterna som påverkar deras sparande och placeringar, vilket vi hoppas ska leda till bättre investeringsbeslut och ytterligare ökad kundnöjdhet”, säger Thomas Olsson, VD för Strukturinvest, i en kommentar.

Med över 14 000 depåkunder är Strukturinvest idag ett populärt och snabbt växande depåalternativ för kunder som eftersöker en användarvänlig digital depåplattform kombinerat med ett brett utbud av placeringar och tjänster. Via depåinloggningssidan Strukturinvest Online kan man som depåkund enkelt och smidigt handla fonder, aktier och ETF:er med bara ett par knapptryck. Och självklart går det bra att även investera i noterade obligationer, strukturerade placeringar och en rad olika alternativa investeringar.   

Varmt välkommen att logga in på Strukturinvest Online via strukturinvest.se för att redan idag ta del av den nya versionen av depåinloggningen!

nov 16

Händelser vecka 46

Se nedan länk för veckans händelser:

Händelser vecka 46