Nyheter

nov 22

Credit Suisse: Nytt tillägg till grundprospekt

I enlighet med prospektdirektivet så har alla investerare ångerrätt vid ett nytt tillägg till emittentens grundprospektet.

Berörd utestående produkt är 1680 Marknadswarrant Svenska Investmentbolag Fixed Best. För denna gäller ångerrätt fram t.o.m. den 23 november 2017. Se bifogat tillägg för mer information.

Tillägg från emittent

nov 14

Nya Strukturinvest Online

Nu lanserar vi den nya versionen av depåinloggningen Strukturinvest Online. Den nya versionen av Strukturinvest Online har en modernare design och förbättrad användarupplevelse för våra depåkunder, vilket gör det betydligt enklare och roligare att hålla koll på sitt sparande. Den nya depåsidan är dessutom mobilanpassad, vilket innebär att det blir lika lätt som depåkund att följa sina innehav och göra transaktioner via en mobiltelefon eller surfplatta, som via datorn. Genom Strukturinvest Online kommer man som depåkund bland annat åt Strukturinvests utökade fondutbud med över 900 fonder som går att handla med hjälp av Bank-ID, varav drygt 100 stycken är helt courtagefria. En annan nyhet är att det nu också har blivit enklare att sätta in och ta ut pengar i depån.