Nyheter

nov 12

Ny emission: 2018:8

Idag lanserar vi höstens tredje emission. Emission 2018:8 innehåller totalt 15 placeringar och består utöver grundutbudet av de två casen Hållbarhet och Alternativ exponering.

I vår förra emission lanserade vi för första gången en placering som var baserad på en grön obligation. Placeringen blev mycket uppskattad och inför lanseringen av emission 2018:8 utökar vi vårt gröna utbud med ytterligare en placering. Gröna obligationer är ett sätt för företag att finansiera miljövänliga projekt. För investerare erbjuder gröna obligationer möjligheten att välja hållbart och därmed bidra till en bättre och renare värld - detta utan att göra avkall på avkastningen.

Läs mer om emissionen här

nov 02

Månadsbrev Oktober 2018

"Börsen backade rejält i oktober efter rädsla för konjunkturtoppar och ytterligare penningpolitiska åtstramningar. För första gången någonsin underkände EU-kommissionen en medlemsstats statsbudget vilket resulterat i ett bittert bråk mellan EU och Italiens populistregering. Efter svidande förluster i flera viktiga delstatsval har Angela Merkel beslutat att avgå som partiledare för de tyska kristdemokraterna, CDU.

Läs hela månadsbrevet här