English

Om Strukturinvest

Strukturinvest Fondkommission är ett fristående värdepappersbolag specialiserat på utveckling och implementering av finansiella investeringslösningar. Vår framgång bygger på en djup och mångårig specialistkunskap från några av världens ledande investmentbanker. Vi riktar oss till såväl privatpersoner som till företag och institutioner som vill placera sitt kapital i några av marknadens mest attraktiva investeringslösningar.

Student

Du som studerar på universitet eller högskola är välkommen att ansöka om att skriva din uppsats hos oss på Strukturinvest. Det är en möjlighet för dig som student att lära dig mer om Strukturinvest och vårt arbete samtidigt som vi kan dra nytta av din kunskap. Kontakta oss gärna på rekrytering@strukturinvest.se för mer information.

Det finns också möjlighet att arbeta extra hos Strukturinvest parallellt med dina studier. Vi erbjuder extraarbete på våra kontor i Stockholm och Göteborg. Om det inte finns några lediga tjänster utannonserade är du alltid välkommen att skicka en spontanansökan till rekrytering@strukturinvest.se.  

Skriv ut

Chatta med oss