English

Våra tjänster

Vår målsättning är att erbjuda våra kunder marknadens mest attraktiva placeringar anpassade efter rådande marknadsförutsättningar och individuella riskpreferenser. Vårt erbjudande omfattar bland annat publika strukturerade placeringar samt skräddarsydda investeringslösningar, depåtjänst och utbildningar.

BrokerWeb

Strukturinvest har som målsättning att hjälpa dig som återförsäljare ett erbjuda en bättre service gentemot dina kunder, med större beslutsstöd och mer genomtänkta tjänster än du hittar någon annanstans. BrokerWeb är ett smart och behovsanpassat systemstöd som är skräddarsytt för dig som arbetar som förmedlare av försäkringar, fonder och strukturerade placeringar. 

Med BrokerWeb får du snabbt en samlad överblick över dina kunder och deras sparande. Systemet uppdaterar affärskritisk information automatiskt och utför komplicerade beräkningar snabbt och enkelt. Du kan följa aktuella händelser, bygga egna placeringsförslag, skapa portföljrapporter, pensionsanalyser, ladda ner förifyllda blanketter och mycket mer.

BrokerWeb finns i en begränsad version samt som en Premiumversion. Premium innehåller fler funktioner än de som finns i den begränsade versionen och är till för dig som vill samla din rådgivnings- och förmedlingsaffär i ett system. Med Premiumversionen skräddarsys rapporter och utseende på kundinloggning så att informationen som presenteras blir relevant för just din verksamhet.

Kontakta oss för mer information eller besök www.doorbell.se. Doorbell IT Solutions är ett dotterbolag till Strukturinvest och bolaget som har utvecklat BrokerWeb.

Skriv ut

Chatta med oss