English

Våra tjänster

Vår målsättning är att erbjuda våra kunder marknadens mest attraktiva placeringar anpassade efter rådande marknadsförutsättningar och individuella riskpreferenser. Vårt erbjudande omfattar bland annat publika strukturerade placeringar samt skräddarsydda investeringslösningar, depåtjänst och utbildningar.

Månadssparande i fonder

Månadssparandet riktar sig till dig som söker ett långsiktigt sparande i fonder, men inte har tid att vara aktiv. Vid månadssparande investerar du löpande varje månad via autogiro, vilket innebär att du kommer att köpa till olika kurser varje gång och minskar risken för att investera vid fel tillfälle. Vid stigande kurser stiger värdet på ditt befintliga innehav, men du går också in till ett högre värde (NAV). Vid fallande kurser får du däremot möjlighet att investera till en lägre ingångskurs. Genom att månadsspara i fonder med olika inriktning kan du också sprida risken mellan olika marknader och tillgångsslag. Det går att månadsspara i samtliga daglighandlade fonder på Fondlistan och minsta belopp är 200 kronor per månad och fond.

För dig som tidigare hade ett privat pensionssparande (IPS) i fonder via din bank kan ett autogirobaserat fondsparande på ett investeringssparkonto hos Strukturinvest vara ett intressant alternativ. Klicka här för att öppna ett kostnadsfritt investeringssparkonto och kom igång med ditt månadssparande.

Mer information om månadssparande i fonder finner du i broschyren nedan.

Skriv ut

Chatta med oss